Menu
Obec Lendak
ObecLendak

4.miesto pre Lendak

4.miesto pre Lendak

V sobotu sme na pôde našej školy privítali mladšie žiačky a ich trénerov zo Svidníka, Vranova nad Topľou, Stropkova a Spišskej Novej Vsi

V sobotu sme na pôde našej školy privítali mladšie žiačky a ich trénerov zo Svidníka, Vranova nad Topľou, Stropkova, Spišskej Novej Vsi a naše žiačky,aby sme odohrali posledný turnaj v trojkovom volejbale.  Išlo o záverečný  turnaj a ukončenie sezóny mladších žiačok.

Turnaj sa niesol v príjemnej atmosfére. Okrem hráčok a trénerov prišla aj početná skupina rodičov a starých rodičov zo Svidníka, ktorí vyburcovali pravú volejbalovú atmosféru. Bubny a povzbudzovanie svojich hráčok vyvolali atmosféru ako na hokejovom štadióne J. Je to super, že takýto funclub cestuje so svojimi ratolesťami a podporuje ich vo volejbalovej kariére. Možno sa aj my raz budeme tešiť z takejto podpory rodičov. 

Na turnaji sa odohralo 15 zápasov na troch ihriskách (2 ihriská vo veľkej a 1 v malej telocvični). Hralo sa systémom každý s každým. Každé družstvo sa snažilo podať čo najlepší výkon. Niektoré zápasy boli vyrovnané, a tak sa o výsledkoch rozhodovalo v tajbrejku.

U našich dievčat sa striedali výborne zahrané lopty so slabšími pasážami. Urobili sme pár zbytočných chýb, či už na podaní, príjme alebo útoku. Celkovo  sme dva zápasy vyhrali a tri prehrali. Keby sa nám podarilo ešte jeden zápas vyhrať, tak sme sa mohli tešiť z 3.miesta. Ale nepodarilo sa to. Napriek tomu musíme hodnotiť sezónu dievčat veľmi pozitívne, pretože obsadili celkovo 4.miesto v oblasti východ (Košický a Prešovský kraj). Všetko sú to známe volejbalové mestá a medzi nimi je aj Lendak. Určite sa dalo urobiť ešte viac, ale to už je na dievčatách. Pretože ich dochádzka na tréning bola niekedy hrozná a bez tréningu to jednoducho nejde. Mnohokrát mali nejaké iné povinnosti – ZUŠ, iné krúžky, pomôcť doma..., ale niekedy to bola (s rukou na srdci)  len lenivosť. Musíme aj pomaličky uvažovať, čo ďalej. Už minivolejbal hrať nemôžu a treba sa zamýšľať do akej súťaže ich prihlásiť.

V priebehu turnaja nás navštívil aj p. Porubovič, ktorý je koordinátorom Oblasti Východ SVF, aby vyhodnotil súťaž mladších žiakov v trojkovom volejbale. Do tejto súťaže bolo zapojených 12 družstiev, ktoré boli rozdelené do 3 skupín. Po odohratí základných kôl sa družstvá rozdelili na 2 skupiny podľa výkonnosti. My sme  sa dostali do hornej skupiny, kde sme bojovali o 1. – 6.miesto. Prvé miesto získali hráčky ŠK Komenského Svidník, ktoré postúpili na Majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnia v Žiari nad Hronom. Určite im budeme držať prsty, aby sa im v súťaži darilo a tešili sa z víťazstiev. Druhé miesto vybojovali dievčatá z Vranova nad Topľou a tretie boli hráčky Stropkova. Naše dievčatá obsadili 4.miesto,  5. miesto patrilo znovu Svidníku – SŠK ZŠ 8.mája a 6.miesto prináležalo dievčatám zo Spišskej Novej Vsi. Všetky hráčky majú pred sebou ešte mnoho zápasov. Musia však vydržať a neustále napredovať. 

Jedna súťaž je ukončená, ale ešte stále máme školské súťaže. V utorok cestujeme do Prešova a vo štvrtok do Vranova nad Topľou, kde sa odohrajú finálové zápasy oblasti východu v mini a midivolejbale s postupom na Majstrovstvá Slovenska. Držte nám palce.       

Na záver chcem poďakovať všetkým hráčkam za reprezentáciu školy a obce v trojkovom volejbale. Ale poďakovanie patrí aj rodičom, vedeniu školy  a Obci Lendak. Ďakujem za Vašu podporu. Bez Vás by to nešlo J. 

Dátum vloženia: 20. 5. 2019 21:59
Dátum poslednej aktualizácie: 2. 3. 2020 22:19
Autor:

Počet obyvateľov

5 571 k 31.12.2023
5 523 k 31.12.2022
5 461 k 31.12.2021
5 426 k 31.12.2020
5 358 k 31.12.2019

Kontakt na zimnú údržbu

+421 948 445 375

Zadanie e-mailovej adresy pre daňové účely

Žiadame občanov o zaslanie svojej e-mailovej adresy cez zverejnený formulár na stránke obce Lendak.
Pripravujeme zasielanie oznámení o výške dane a poplatku za komunálny odpad na e-mail. Občanom, ktorí nemajú svoj e-mail budeme posielať rozhodnutia v papierovej forme ako doteraz. Ďakujeme

kontakty/zadanie-e-mailovej-adresy-pre-danove-ucely/

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kalendár akcií 2024

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.

Live prenos z kostola

Orientačný plán

orientačný plán

sms info

Facebook

Promo video

MŠVVaŠ SR

Logo